(03.05.2012) Πασχαλινή εκδήλωση στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια την Νόσο του Alzheimmer

Πασχαλινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 03 Μαίου 2012, στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια την Νόσο του Alzheimmer και λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.

Το Παρόν στην εκδήλωση εδωσαν το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ινστιτούτου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιωάννης στην ομιλία του τόνισε ότι το έργο που επιτελείται στο Ινστιτούτο είναι πολύ συμαντικό γιατί δεν είναι μόνο ερευνητικό αλλά δείχνει και την έμπρακτη αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και αναφέρθηκε στην αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης στο πολύ σπουδαίο έργο που επιτελείται.

Τέλος, στην ομιλία του ο κ. Σταύρος Μπαλογιάννης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη για το ζωηρό του ενδιαφέρον που επιδεικνύει, για το επιστημονικό και ιατρικό έργο που επιτελείται από την αρχή στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια την Νόσο του Alzheimmer και λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου καθώς και για την πολύπλευρη βοήθεια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας.ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας