(Δελτίο Τύπου) Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντωνίου Σαμαρά στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Photo Gallery

Την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, επεσκέφθη την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνιος Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτής Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης είχε την ευκαιρία να εκφράσει στον κ. Σαμαρά τη χαρά του για την παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην επαρχία του Λαγκαδά αλλά και στην Ιερά Μητρόπολη μας σε μια περίοδο έντονου προβληματισμού για τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η Ελλάδα σε θέματα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά. Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης μας έκανε μια σύντομη αναφορά στο φιλανθρωπικό, και κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης τονίζοντας ότι η Πολιτεία οφείλει να σταθεί πολύτιμος αρωγός στο έργο της Εκκλησίας, ώστε να υπάρξει μια πορεία αναστροφής του γενικότερου ταραχώδους πολιτικού και κοινωνικού κλίματος.

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε, τη χαρά του για τη συνάντηση που είχε με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, επισημαίνοντας ότι η σχέση του Λαού με την Εκκλησία πρέπει να είναι σχέση άρρηκτη και γραμμική, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Παράλληλα, εξέφρασε την συγκίνησή του παρατηρώντας όλο αυτό το έργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης υπογραμμίζοντας ότι το έργο της Εκκλησίας θα πρέπει να λειτουργεί ως παράδειγμα εκείνο που ψάχνουν οι πολιτικοί για το καλό της κοινωνίας και του συνανθρώπου.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας