(Δελτίο Τύπου) Ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Μπασιακούλης στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Photo Gallery

Τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγον κ. Γεώργιον Μπασιακούλην, υπεδέχθη εις το Μητροπολιτικόν Μέγαρον, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας καλωσόρισε τον Αντιστράτηγον κ. Γεώργιον Μπασιακούλην ευχαριστώντας τον για την παρουσία και την προσφορά του στην Ιερά Μητρόπολή μας, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοινού θέματα πνευματικού, εθνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ο Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Μπασιακούλης ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη για την φιλοξενία επέδωσε στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τιμητικό μετάλιον το οποίο εξεδόθη εξ αφορμής των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1922 καθώς και συλλεκτικούς τόμους με την ιστορία των Βαλκανικών Πολέμων υπό την επιμέλειαν των εκδόσεων της Διευθύνσεως Ιστορίας του Στρατού.

Μετά το πέρας της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ξενάγησε τον κ. Διοικητή στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως ενώ του προσέφερε τιμητικώς σειρά από τις τελευταίες εκδόσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας