(Δελτίο Τύπου) Τα κάλαντα των Χριστουγέννων και επίκαιρους ύμνους έψαλαν στο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ιωάννη

Photo Gallery

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων αλλά και επίκαιρους ύμνους από την υμνολογία των Χριστουγέννων έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, η ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής προσφοράς του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά, το 3ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, καθώς και η παιδική Βυζαντινή χορωδία Θεσσαλονίκης «Ειρμός», με επικεφαλής τον μουσικολογιώτατο χοράρχη κ. Σπυρίδων Ασπιώτη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εδέχθη με πολλή χαρά και αγάπη στο επισκοπείο τους νέους και τις νέες που προσήλθαν, απευθύνοντας τους λόγια αγάπης και πατρικές ευχές αναφερόμενος στο βαθύτερο νόημα των εορτών των Χριστουγέννων.

Εν συνεχεία μετέβει στην Όσσα όπου στην Αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίας Κυράννης σε μία σεμνή και ωραία τελετή στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς μας Μητροπόλεως μοίρασε προς τους εμπερίστατους αδελφούς μας που έχουν πραγματική ανάγκη δέματα αγάπης, τα οποία περιείχαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα παράλληλα με την εκδήλωση στην περιοχή της Όσσης, σε όλες τις ενορίες της Μητροπόλεως μας μοιράστηκαν δέματα αγάπης έτσι ώστε κανένας άνθρωπος της Επαρχίας μας στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε να μην στερηθεί τα βασικά αγαθά.

Αύριο Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Παρασκευής θα προσφερθεί νηστίσιμη τράπεζα ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων και πάλι στο ίδιο χώρο η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι προς όλους τους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε στο σύνδεσμο παρακάτω:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας