(Δελτίο Τύπου) Χριστουγεννιάτικη εορτή της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Photo Gallery

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης στην κεντρική αίθουσα του Πολυδύναμου Πνευματικού Κέντρου Νεότητος, «Αγίας Κυράννα».

 Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως ακούσθηκαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και Βυζαντινοί ύμνοι και επίκαιρα εόρτια αναγνώσματα από τον καλλικέλαδο Άρχοντα Μαΐστορα της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, πρωτοψάλτη του Μητροπολίτου Ναού Αγίας Παρασκευής-Λαγκαδά, μουσικολογιώτατο κ. Αριστογένη Ζαΐμη, τον Τενόρο και καθηγητή φωνητικής κ. Σάκη Αραμπατζή, την Βυζαντινή και την παραδοσιακή χορωδία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου κ. Ασδρέ Ραφαήλ καθώς και ποιήματα από τα παιδιά όλων των κατηχητικών βαθμίδων της Μητροπόλεως.

 Την εποπτεία της εορτής είχε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας και προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αναστάσιος Παρούτογλου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης ο Ελλογιμώτατος Καθηγητής Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Τρύφων Τσομπάνης. Η εκδήλωση έκλεισε με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, ο οποίος αφού συνεχάρη όλους όσους εκοπίασαν για την άρτια διοργάνωση της όμορφης Χριστουγεννιάτικης εορτής ευχήθηκε προς όλους του παριστάμενους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Δύναμη ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ενώ μοίρασε σε όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες αναμνηστικά δώρα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας