(Δελτίο Τύπου) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την παραμονή της Μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων

Photo Gallery

Την 24η Δεκεμβρίου ε.έ, παραμονή της Μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Εν συνεχεία εδέχθη με πολλή χαρά και εφέτος στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, πολυμελείς ομάδες νέων μεταξύ των οποίων, τις χορωδίες του Στρατοπέδου 194 MLRS και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, τη Βυζαντινή Χορωδία της Μητροπόλεως Λαγκαδά «ο Απόστολος Παύλος», με επικεφαλή τον Άρχωντα Υμνωδό της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, μουσικολογιώτατο κ. Γεώργιον Φερεντίνον, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «Περιβολακίου», «Μυγδονία» και «Λαγκαδά», την Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητος Λαχανάκαι του Δημού Λαγκαδά, το ΚΑΠΗ Λαγκαδά, τις χορωδίες του Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Παρασκευής-Λαγκαδά και Αγίου Αθανασίου-Λητής, την Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου-Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλούς μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων αλλά και επίκαιρους Βυζαντινούς ύμνους από την υμνολογία των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε όσους προσήλθαν για να υποβάλλουν από καρδίας τις εόρτιες ευχές και απηύθυνε σε όλους λόγια αγάπης και πατρικές ευχές ευχόμενος Χρόνια Πολλά με υγεία και Δύναμη ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας