(Φωτογρ. Υλικό) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου εις το Ι.Ησυχαστήριον Παντοκράτορος - Μελισσοχωρίου 

Photo Gallery

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου ε.έ, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αναλήψεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις το Ιερόν Ησυχαστήριον Παντοκράτορος - Μελισσοχωρίου.

Στο γεμάτο από πλήθος προσκυνητών καθολικό της Μονής το οποίο τιμάται στο γεγονός της Αναλήψεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ομίλισε περί της εορτής και ανέλυσε τα βαθύτερα νοήματα αυτής.

Μετά το πέρας της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συνοδεία πλήθους προσκυνητών οι οποίοι προσήλθαν από όλα τα μέρη της Ιεράς μας Μητροπόλεως προεξήρχε της Ιεράς Λιτανείας της Εικόνος της Αναλήψεως του Κυρίου, πέριξ της Ιεράς Μονής. 

Για να δείτε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου πατήστε στο βίντεο παρακάτω:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας