(Δελτίο Τύπου) Συνάντηση Μητροπολίτη Λαγκαδά με Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα εκκλησιαστικού, κοινωνικού και εθνικού ενδιαφέροντος.

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά παρουσίασε αναλυτικό πλάνο των ποιμαντικών δράσεων της Μητροπόλεως, ενώ αναφέρθηκε και σε χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία της Ελλάδος. Κοινός τόπος της συζητήσεως ήταν ότι η Εκκλησία διαδραματίζει ρόλο συνεκτικό στην κοινωνία της κρίσης, κάτι, που όπως είπαν οι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν ότι όντως συμβαίνει.

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Ιωάννης επεσήμανε ότι η ειλικρινής συνεργασία Εκκλησίας και Πολιτείας θα έχει μόνον αγαθά αποτελέσματα για τον λαό, που με σκληρό τρόπο δοκιμάζεται από την παρούσα επώδυνη οικονομική και αξιακή κρίση.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι κ.κ. Γιάννης Αμανατίδης, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα θρησκεύματα, Μάκης Λυκόπουλος, υπεύθυνος του Τομέα Θρησκευμάτων του κόμματος και Ευστάθιος Λιανός Λιάντης, σύμβουλος θρησκευτικών υποθέσεων του Τομέα.

Αναδημοσίευση από το εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΜΕΝ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας