(Δελτίο Τύπου) Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Ιωάννη

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τους  υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους , είχε συνάντηση σήμερα το πρωί τη 15η του μηνός Απριλίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Ο κ. Τζιτζικώστας έγινε δεκτός με ιδιαίτερη χαρά από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας εις την Ιερά μας Μητρόπολη και καθ’όλη την διάρκεια της επισκέψεως του είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να συζητήσουν θέματα υποδομών και ανάπτυξης που αφορούν την επαρχία μας μέσω των προγραμμάτων των ΕΣΠΑ καθώς και της ευρύτερης συνεργασίας γύρω από τον θρησκευτικό τουρισμό.

Παράλληλα ο κ. Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του, ενημερώθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας, για την δραστηριότητα της Μητροπόλεως μας στον τομέα της κοινωνικής ευποιίας καθώς και για το φιλοξενείο νέων της περιοχής του Σοχού μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του έχει αποπερατωθεί και σύντομα προβλέπεται να λειτουργήσει.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιωάννης ευχήθηκε στον κ. Τζιτζικώστα και στο επιτελείο του,  καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ και τους προέτρεψε τα κατά τον Θεό προσφερθέντα τάλαντα και χαρίσματα που έχουν, να τα αξιοποιούν συνεχώς προς ωφέλεια και το καλό συμφέρον της κοινωνίας και του λαού. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας