(09.09.2014) Επίσκεψη του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου στην Ι.Μ. Λαγκαδά

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, ο οποίος συνοδευόταν από τη βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης κα. Σταυρούλα Ξουλίδου και λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες, υπεδέχθη το πρωί της Τρίτης, 9 του μηνός Σεπτεμβρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Η συνάντηση του Σεβασμιώτατου κ.κ. Ιωάννου με τον κ. Καμμένο, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στους χώρους τον γραφείων της Ιερά Μητροπόλεως και οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σχετικώς με θέματα εκκλησιαστικού, κοινωνικού και εθνικού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιωάννης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. κ. Πάνο Καμμένο για τη σύντομη επισκόπηση των γεγονότων αλλά και των εξελίξεων στα όσα συμβαίνουν στον τόπο και στην διεθνή κοινότητα και την εκτίμηση αυτών κάτω από το πρίσμα της δικής του πολιτικής εμπειρίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιωάννης απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο του ευχήθηκε να του χαρίζει ο Θεός υγεία, δύναμη και με τους εκλεκτούς του συνεργάτες να έχουν καλή επιτυχία στο έργο τους.

Μετά το τέλος της συζητήσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης προσέφερε στον Πρόεδρο ως ευλογιά ενθύμιο πιάτο με την εικόνα των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου καθώς επίσης και την τελευταία περιοδική έκδοση με τίτλο Ορθόδοξα Μηνύματα  της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας