(Δελτίο Τύπου) Δοξολογία επί τη ευκαιρία της Γενεθλίου επετείου της Ιδρύσεως του Στρατοπέδου Ράμναλη

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Δοξολογία επί τη ευκαιρία της Γενεθλίου επετείου της Ιδρύσεως του Στρατοπέδου Ράμναλη (194 MLRS), ετέλεσε το πρωί της 12ης του μηνός Σεπτεμβρίου ε.έ., εις το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο και ευρίσκεται εντός του Στρατοπέδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Κατά την διάρκεια της Δοξολογίας παρόντες ήταν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Πυροβολικού, Ταξίαρχος Τζουνάκος Ιωάννης, ο Διοικητής του Σώματος Πυροβολικού του Γ΄ Σώματος Στρατού Ταξίαρχος κ. Ράδος Μιχαήλ, ως εκπρόσωπος του Γ΄ Σ.Σ.,  ο Διοικητής της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Μιλτιάδης Παπαγιανούλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Αστέριος Κομμάτας,  εκπρόσωποι των Σωμάτων του Στρατού Ξηράς και των Σωμάτων Ασφαλείας, πολλοί Ανώτεροι και Κατώτεροι Αξιωματικοί καθώς και πολλής κόσμος.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ανεγνώσθη η ημερησία διαταγή από τον Διοικητή της 194 MLRS, Αντισυνταγματάρχη κ. Δημήτριο Γούδα, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, μετέφερε προς όλους τους παρισταμένους Αξιωματικούς, τις ευχές της Αγίας μας Εκκλησίας,  ευχόμενος ότι ο Θεός  της αγάπης και της ειρήνης να είναι συνεχώς δίπλα τους, χαρίζοντάς τους  δύναμη και επιτυχία δια το πολυεύθυνο  έργο το οποίο επιτελούν  για το καλό της Πατρίδας και την ασφάλεια του Έθνους μας.

Ακολούθησε στατική επίδειξη των Οπλικών Συστημάτων που φιλοξενούνται στην Μονάδα, καθώς και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και τους χώρους του Στρατοπέδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας