Επίσκεψη του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιωάννου σε Σχολεία της Ι.Μ. Λαγκαδά

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Το πρωί της 6ης του μηνός Νοεμβρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών του ευθυνών, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των προσχολικών μονάδων και Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως των περιοχών Λαγκαδικίων και Γερακαρούς, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά, να γίνει δέκτης των εγκάρδιων και αυθόρμητων εκδηλώσεων της αγάπης τους, καθώς και να περάσει λίγες στιγμές αγνής ξεγνοιασιάς που μόνο τα παιδιά ξέρουν να προσφέρουν τόσο απλόχερα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις σχολικές μονάδες, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε προς όλα τα παιδιά τσάντες με σχολικά είδη προσφορά του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  «Αποστολή», ενώ ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Διευθυντρίας του Νηπιαγωγείου των Λαγκαδικίων,  προσέφερε ένα φαρμακείο με όλα τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης για ένα σχολείο, έναν υπολογιστή, ένα κασετόφωνο, καθώς και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό προσχολικής ηλικίας και βιβλία που πραγματεύονται θέματα καθημερινότητας, συναισθημάτων, και δραστηριοτήτων.

Απευθυνόμενος προς τα παιδιά, ο μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης τα προέτρεψε να έχουν Πίστη στον Έναν και Αληθινό Θεό, να διαβάζουν, να Εκκλησιάζονται συχνά και να αγαπούν τους γονείς και τον πλησίον τους, ενώ προς το διδακτικό προσωπικό αφού τους συνεχάρη για το πολυεύθυνο έργο τους, τους υπέμνησε ότι η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης βρίσκεται πάντα κοντά τους, προς επίλυση των τυχών προβλημάτων και κάθε δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας