(Δελτίο Τύπου) Επίσκεψη Φοιτητών στον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Με τους φοιτητές του Τμήματος  Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, είχε συνάντηση το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό κλίμα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και κατά την διάρκεια αυτής η αντιπροσωπία των σπουδαστών, είχε την δυνατότητα να θέσει τα ερωτήματα τους που είχαν ετοιμάσει για τον Σεβασμιώτατο, καθώς και να ενημερωθούν για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, για την λειτουργία των συσσιτίων, το κέντρο ένδυσης και υπόδησης, για την οργάνωση των τμημάτων που παρέχουν δωρεάν εκπαιδευτική υποστήριξη σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, να μάθει για τον τρόπο λειτουργίας των κατασκηνώσεων και του κέντρου φιλοξενίας των νέων που λειτουργούν κατά τους θερινούς μήνες, να γνωρίσει κάποιους από τους σπουδαίους πολιτιστικούς θησαυρούς που υπάρχουν, καθώς και να ενημερωθεί για τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σε επίπεδο ανεργίας, οικολογίας και περιβαλλοντικών καταστάσεων .

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος επίδωσε τις άδειες γάμου σε εφτά μελλόνυμφα ζευγάρια, στα οποία και απεύθυνε πατρικές συμβουλές για το νέο ξεκίνημα αυτό της ζωής τους παροτρύνοντάς τους να έχουν πάντοτε οδηγό τους τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Παράλληλα τους διενεμήθη και από μία Καινή Διαθήκη, ώστε να μελετούν τον Λόγο του Κυρίου δημιουργώντας στο σπίτι τους μία κατ’ οίκον Εκκλησία.

Κατόπιν εδέχθη αντιπροσωπία του ποδοσφαιρικού συλλόγου της περιοχής της Όσσης, η οποία και φέρει και το όνομα του συμπολιούχου της Μητροπόλεως «Άγιος Νέστωρ», από τους οποίους εδέχθη ως αναμνηστικό δώρο μία ποδοσφαιρική φανέλα της ομάδος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας