(Δελτίο Τύπου) Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη Ιερά Μνήμη του Αγ. Χριστοφόρου

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Κατόπιν προσκλήσεως του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, το απόγευμα της Παρασκευής 08 του μηνός Μαΐου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Μέγα Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού, επί τη εορτή του Αγίου Χριστοφόρου, εις τον φερώνυμο Ιερό Ναό της Άνω Τούμπας Θεσσαλονικής.

Στον κατάμεστο από πλήθος πιστών Ιερό Ναό παρέστησαν μεταξύ των άλλων, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σάββας Αναστασιάδης, εκπρόσωποι του Δήμου, των Τοπικών Αρχών και του Στρατού Ξηράς.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, αναφέρθηκε εκτενώς στο βίο του σήμερα τιμωμένου Αγίου προτρέποντας όλους να γίνουν μιμητές αυτού, ενώ τέλος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, για την ευλογία που παρείχε ώστε να προστεί της μεγάλης αυτής εορτής στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αύριο 09 Μαίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, θα χοροστατήσει του Όρθρου της εορτής και θα προεξάρχει της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η οποία θα τελεσθεί στον πάνσεπτο και περικαλέστατο Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας