(Δελτίο Τύπου) Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Μητροπόλεως Λαγκαδά

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Μητροπόλεως Λαγκαδά, ευλόγησε και έκοψε το απόγευμα της 18ης Ιανουαρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, εις την αίθουσα «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Σεβασμιώτατος, εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία όλων των επιτρόπων των κατά τόπους ενοριών της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του θεσμού των Επιτρόπων, τονίζοντας την σημασία και τον ρόλο που πρέπει να έχουν σαν συνεργοί στο επιτελούμενο έργο των Ενοριών.

Επεσήμανε ότι ο Θεός μας δίδει ευκαιρίες μέσα από αυτό το λειτούργημα να γίνουμε όλοι συνεργοί και βοηθοί στο έργο Του, παρόλο τις δύσκολες εποχές με τις πολλές ιδιαιτερότητες που διέρχεται η πατρίδα μας, ενώ παράλληλα τους παρότρυνε να ενθυμούνται πάντοτε το ότι πράττουν και επιτελούν το κάνουν μόνο για το καλό του λαού και των Πιστών, γι’ αυτό και θα πρέπει το έργο τους και η προσφορά τους να γίνεται με αγαπητική διάθεση και πρόθεση.

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως προσφέρθηκαν προς όλους κεράσματα και αναμνηστικά δώρα, ενώ το φλουρί έτυχαν από τις Αρχιερατικές Περιφέρειες, η Περιφέρεια της Όσσης και από τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Ξυλουπόλεως.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας