(Δελτίο Τύπου) Εγκαίνια και η έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαγκαδά

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Για φωτογραφίες πατήστε πάνω. 

Με την τέλεση του Αγιασμού και τις Ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, πραγματοποιήθηκαν, το πρωί της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου ε.έ., τα Εγκαίνια και η έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαγκαδά που περιλαμβάνουν το Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κ.Ε.Π. Υγείας.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων παρέστησαν μεταξύ των άλλων και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο Διοικητής της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Σωτήριος Κωστάκογλου, καθώς επίσης εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως και των Υπηρεσιών του Δήμου.

Στην χαιρετιστήρια ομιλία του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, καλωσόρισε τους παρισταμένους στις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, εκφράζοντας την χαρά του που εγκαινιάζεται ένας νέος χώρος, όπου σκοπό και στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ενημέρωση και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος και συνεχάρη το Δήμαρχο Λαγκαδά και όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, ευχόμενος η κάθε προσπάθεια να είναι προς όφελος της επαρχίας μας και το κοινό καλό των κατοίκων αυτής.

Προηγούμενος, ο Σεβασμιώτατος, εγκαινίασε παρουσία των Αρχών του τόπου, το 2ο Νηπιαγωγείο Καβαλαρίου, το οποίο και θα λειτουργεί πλέον ως αυτόνομη σχολική μονάδα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας