(27.04.2012) Συνάντηση με τον π. Υφυπουργό Οικονομικών και υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αδάμ Ρεγκούζα

Συνάντηση με τον π. Υφυπουργό Οικονομικών και υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αδάμ Ρεγκούζα είχε σήμερα 27/04/2012 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Ο κ. Ρεγκούζας έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη και αφού αντήλλαξαν ευχές για τις εορτές του Πάσχα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στα προβλήματα της περιοχής του Λαγκαδά ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στη σημασία της κοινωνικής αποστολής της Εκκλησίας η συμβολή της οποίας στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων είναι εξαιρετικά σημαντική, ιδιαιτέρως κατά την παρούσα περίοδο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης επέδωσε στον κ. Ρεγκούζα το αναμνηστικό λεύκωμα από την πρόσφατον επίσκεψη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά καθώς επίσης και το νεοεκδοθέν συγγραφικό πόνημα τοῦ Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου που αφορά στην εκκλησιαστική περιουσία και τη μισθοδοσία του κλήρου.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας