(Φωτογρ. Υλικό) Επίσκεψη προσκυνηματικής ομάδος του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου (μετόχιον της Ι.Μ. Γρηγορίου) Αγ. Όρους

Photo Gallery

Επίσκεψη πραγματοποίησε ομάδα προσκυνητών από τον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου μετόχιον της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους με επικεφαλή τον πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Κουγιουμτζόγλου στην Ιερά Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.

Τα μέλη της ομάδος, έγιναν δεκτά από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη στην Αίθουσα της Μητροπόλεως, όπου και έλαβαν την ευχή του, συζητώντας στη συνέχεια θέματα της επικαιρότητας.

Κατόπιν και μέσα στα πλαίσια της προσκυνηματικής τους εκδρομής, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μνημεία και ιερούς χώρους της Μητροπόλεώς μας, όπως το Εκκλησιαστικό Μουσείο και τη Βιβλιοθήκη της Μητροπόλεως τον Ιερό Ναό Αγίας Κυράννης-Όσσης, όπου φυλάσσονται τα Ιερά Λείψανά της Αγίας καθώς επίσης και τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών οπού και προσκύνησαν τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Ακυλήνας-Αγγελίνας. Τέλος μετέβησαν στο Ιερό Βήμα του Απόστολλου Παύλου και Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου-Δερβενίου καθώς επίσης και το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Περπατούσας στο Ηράκλειο Λαγκαδά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας