(Φωτογρ. Υλικό) Εόρτιες εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου

Photo Gallery

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στον ιστορικό Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού-Ασσήρου, οπού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό.

Την επομένη, εορτή του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την εις ουρανούς πυρφόρον ανάβασίν του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε εις τον Όρθρον και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, όπου και ομίλησε επικαίρως αναφερόμενος στο Βίο του Αγίου, ενώ στη συνέχεια προέβη στη χειροθεσία ενός νέου αναγνώστου ο οποίος θα κοσμεί το αναλόγιο και το Ιερό Βήμα του ιστορικού Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού της περιοχής Προφήτη-Λαγκαδά.

Για να ακούσετε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης από τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό πατήστε παρακάτω:

Για να παρακολουθήσετε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου από την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πατήστε παρακάτω :

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας