(Δελτίο Τύπου) Δοξολογία επί τῇ εορτῇ της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, προστάτιδος του Πυροβολικού Σώματος του Στρατού Ξηράς

Photo Gallery

Δοξολογία επί τῇ εορτῇ της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, προστάτιδος του Πυροβολικού Σώματος του Στρατού Ξηράς, ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης στο ιερόν παρεκκλήσιον της Αγίας Βαρβάρας του στρατοπέδου «ΡΑΜΝΑΛΗ».

Κατά τη Δοξολογία παρέστησαν ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Μπασιακούλης, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Πυροβολικού Συνταγματάρχης κ. Χρήστος Τσολάκης ο οποίος και ανέγνωσε την ημερησία διαταγή του Αρχηγού Γ.Ε.Σ, o Διοικητής της 194ης ΜΠΕΠ (MLRS), Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) κ. Ιωάννης Μουστάκης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, καθώς και εκπρόσωποι όλων των στρατιωτικών σωμάτων και των στρατοπέδων της περιοχής μας.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας αφού μετέφερε προς όλους τους παρισταμένους τις ευχές της Αγίας μας Εκκλησίας, ευχές που έχουν μέσα τους, όπως χαρακτηριστικώς ανέφερε, τη δύναμη της ειρήνης του Τιμίου Σταυρού που κράτησε και η Αγία Βαρβάρα και με τη δύναμη του οποίου σφράγισε την ομολογία της πίστεώς της ευχήθηκε προς όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα για την πατρίδα μας και τον φιλόχριστο στρατό και η Αγία Βαρβάρα να παρέχει την εξαιρετική της προστασία και ευλογία για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά που αποτελούν σήμερα εμπόδιο στην πορεία του έθνους μας.

Η δύναμη της πίστης είναι εκείνη που μπορεί να εκφράζει την υπέρβαση, τόνισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, και είναι εκείνη που παρέχει τη βεβαία ελπίδα και για το σήμερα και για το αύριο, ενώ κλείνοντας εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την άρτια οργάνωση της θρησκευτικής στρατιωτικής τελετής προς τιμήν της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας