(07.04.2013) Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτη Μιχαλουπόλεως & Κασσοβίας κ.κ. Γεωργίου στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Την Κυριακή 07 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας κ.κ. Γεωργίος (Εκκλ. Τσεχίας και Σλοβακίας) επισκέφθει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη και συζήτησαν μεταξύ των άλλων θέματα που αφορούν τις εόρτιες εκδηλώσεις των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου που διοργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη μας η οποία το τρέχον έτος 2013 το έχει αφιερώσει στις δύο μεγάλες μορφές των Αγίων Θεσσαλονικέων.

Αξίζει να σημειωθεί οτί ο Σεβασμιώτατος Μιχαλουπόλεως κ. Γεώργιος εξέφρασε την επιθυμία του, όπως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιωάννης, κομίσει τεμάχιο Ιερού Λειψάνου των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, επ΄ ευκαιρία των Λατρευτικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Εκκλησία της Τσεχίας επί τη συμπληρώσει των 1150 ετών από τον εκχριστιανισμό των Σλάβων.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας του ευχήθηκε υγεία και δύναμη καθώς επίσης και καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις εκκλησίες της επαρχίας του.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας