(Δελτίο Τύπου) Επίδωση των πιστοποιητικών παρακολούθησις του Σεμιναρίου των Νευροεπιστημών εις τον Ινστιτούτον διά την νόσον του Altheimer

Photo Gallery

Το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουνίου ε.έ, σε μία όμορφη τελετή η οποία έλαβε χώρα εις την επίσημη αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιωάννης, παρουσία του ομότιμου καθηγητού Νευρολογίας κ. Σταύρου Μπαλογιάννη, επίδωσε τα πιστοποιητικά παρακολούθησις του Σεμιναρίου των Νευροεπιστημών το οποίο πραγματοποιήθηκε το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο, εις τον Ινστιτούτον διά την νόσον του Altheimer, λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου και μελέητης του γήρατός το οποίο εδρεύει στην περιοχή του Ηρακλείου- Λαγκαδά.

Κατά την σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, συνεχάρη τους παρακολουθήσαντες Ιατρούς του Σεμιναρίου, συζήτησε θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, υπενθυμίζοντάς και προτρέποντάς τους να είναι πάντοτε αρωγοί και βοηθοί στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Εν συνεχεία ο Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας και Διευθυντής του Ινστιτούτου διά την νόσον του Altheimer κ. Σταύρος Μπαλογιάννης, παρουσίασε επιγραμματικός τον σκοπό και τα αποτελέσματα του Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε ενώ κατέληξε ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για το συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη που επιδεικνύει για το ίδρυμα και την εύρυθμη λειτουργία του.

Προ της επιδόσεως των πιστοποιητικών, ομάδα προσκυνητών επισκέφτηκε και πήρε την ευχή και την ευλογία του Μητροπολίτου μας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, αφού καλωσόρισε τους προσκυνητές, ανεφέρθη στην ιστορία και το έργο της Μητροπόλεως, παρουσίασε συνοπτικός τα μνημεία και τα προσκυνήματα της επαρχίας μας, ενώ κατέληξε κάνοντας αναφορά στις εόρτιες εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως των 1150 ετών από τον εκχριστιανισμό των Σλαύων, μία επέτειο που τίμησε και τιμά δέοντος η Ιερά μας Μητρόπολη αφιερώνοντας και το τρέχον έτος σε αυτό το γεγονός

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας