(Δελτίο Τύπου) Αγιασμός επί τη ενάρξει των συνάξεων των Κυριών του Λαγκαδά

Photo Gallery

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 του μηνός Νοεμβρίου ε.έ., τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, ο Αγιασμός επί τη ενάρξει των συνάξεων των Κυριών του Λαγκαδά.

Τα μαθήματα του Κύκλου Μελέτης της Αγίας Γραφής, θα πραγματοποιούνται στην κεντρική αίθουσα του Πολυδύναμου Πνευματικού Κέντρου «Η Αγία Κυράννα», με την επίβλεψη της κα. Αικατερίνης Μιχαήλ και για την περίοδο 2013-2014 θα έχουν ως κεντρικό θέμα: «Το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο».

Κατά την σύντομο ομιλία του προς τις παριστάμενες κυρίες, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ανεφέρθη στους σκοπούς των μαθημάτων αυτών που στόχο έχουν την σπουδή στην πνευματική ζωή μέσα από την Θεολογία της Εκκλησίας μας και τα Πατερικά κείμενα, ενώ παράλληλα συνεχάρη τις κυρίες για τον ζήλο που επιδεικνύουν προς την ακρόαση και μελέτη του λόγου του Θεού, για την δίψα που έχουν προς τον λόγο της Εκκλησίας και για το ότι αποτελούν για την τοπική Εκκλησία ελπίδα, δύναμη και καύχηση ιερά, τονίζοντας το πόσο αναγκαίο είναι να φροντίσουμε όλοι μας τον επαναγγευλισμό μας μελετώντας από την αρχή το Ευαγγέλιο και μέσω Αυτού να γνωρίσουμε την αλήθεια, ενώ κατέληξε την ομιλία του λέγοντας ότι πρέπει με ταπεινό φρόνημα να πορευόμαστε στην ζωή μας και να έχουμε ως οδοδείκτη την ζωή του Κυρίου μας, που είναι η οδός αλήθεια και της σωτηρίας.