(Φωτογρ. Υλικό) Παρουσίαση Βιβλίου με τίτλο «Παναγία Κρυονερίτισσα: Το Κρυονέρι και οι ρίζες του, οι αλησμόνητες Πατρίδες»

Photo Gallery

Φωτογραφικό Υλικό από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πρωτ. π. Παύλου Λ. Καρατζίδη, Δρ. Θεολογίας, συγγραφέως και ιστορικού, «Παναγία Κρυονερίτισσα: Το Κρυονέρι και οι ρίζες του, οι αλησμόνητες Πατρίδες», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στην κεντρική αίθουσα «Μυγνονία» του πολυχώρου των Λουτρών – Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Μυγδονία», παρέστησαν μεταξύ των άλλων και απεύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ενώ κύριοι ομιλητές και προλογίσαντες του σημαντικού αυτού για την ιστορία του τόπου μας έργου ήταν ο κ. Πελαγίτης Ευστάθιος, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας Δημοτ. Εκπαίδευσης Φλωρίνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο κ. Νιχωρίτης Κωνσταντίνος - Αναπληρωτής Καθηγητής Βαλκανικών, Σλαβικών και Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο κ. Μακρίδης Σάββας - Καθηγητής Κοινωνιολογίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας