(Δελτίο Τύπου) Χριστουγεννιάτικα κάλαντα εις την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Photo Gallery

Με αισθήματα χαράς και μέσα σε μία Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, την Τρίτη 24η Δεκεμβρίου 2013, υποδέχτηκε στην αίθουσα του Θρόνου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τους νέους και τις νέες της επαρχίας του Λαγκαδά που προσήλθαν για να ψάλλουν τα κάλαντα καθώς και πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και η Βουλευτής της Δη.Μαρ. κα Αικατερίνη Μάρκου, που επιθυμούσαν να υποβάλουν και να ανταλλάξουν τις εόρτιες ευχές με τον Σεβαμιώτατο Ποιμενάρχη μας.

Εκτός από τις μικρές ομάδες των πολλών παιδιών που με τις χαρούμενες παιδικές φωνές τους και με τον διάχυτο αυθορμητισμό τους, τα βυζαντινά και τα παραδοσιακά κάλαντα καθώς και επίκαιρα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έψαλαν οι Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Λαγκαδά, η Βυζαντινή Χορωδία Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως «ο Απόστολος Παύλος», η χορωδία της Ενορίας των Λαγυνών «Παναγία Γοργοϋπήκοος», οι χορωδίες των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων και της ενώσεως των Ποντίων του Λαγκαδά, το Κ.Α.Π.Η. Λαγκαδά, καθώς και στρατιώτες των στρατιωτικών μονάδων της 34ης Μ/Χ Ταξιαρχίας και της 194 Μ/Π MLRS.

Ο Σεβαμιώτατος Ποιμενάρχης μας, εκφράζοντας την χαρά και τις ευχαριστίες του προς όλους όσους προσήλθαν, τους απηύθυνε λόγια αγάπης αναφερόμενος στο βαθύτερο νόημα των εορτών των Χριστουγέννων, τονίζοντας ότι πρέπει να ανοίξουμε όλοι τις καρδιές μας για να δεχθούμε τον Κύριο. Εκείνο που έχουμε ανάγκη σήμερα, είναι ο επανευαγγελισμός μας κατανοώντας το αληθινό μήνυμα του Κυρίου, που είναι μήνυμα αγάπης και σωτηρίας και κατέληξε ευχόμενος Χρόνια Πολλά με Υγεία, Δύναμη και Ειρήνη ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας