(Φωτογρ. Υλικό) Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου

Photo Gallery

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης το απόγευμα της 7ης Ιανουαρίου ε.έ. εδέχθη στο Επισκοπείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τις ευχές των τοπικών αρχών, του κλήρου και του λαού της επαρχίας μας καθώς μετέβει εν συνεχεία και ο ίδιος στο Δημαρχείο της Πόλεως όπου ευχήθηκε με την σειρά του στον επίσης εορτάζοντα Δήμαρχο Λαγκαδα κ. Ιωάννη Αναστασιάδη.

Μεταξύ αυτών που επεσκέφθησαν τον Σεβαμιώτατο Ποιμενάρχη μας ήταν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Προκόπιος και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Νικοδήμου Αρχιμ. π. Χρυσόστομος Τσαβδαρίδης, ο Πνευματικός Γέροντας της Ιεράς Μονής Αναστάσεως του Κυρίου – Εμμαούς π. Μάξιμος Ψιλόπουλος με την Γερόντισσα και συνοδεία από τις αδελφές της μονής, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Μιχαήλ Τρίτος, Ιερείς από διάφορες Μητροπόλεις αλλά και της Επαρχίας μας συνοδεία από τα νέα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και τις Κυρίες της Ερανικής Επιτροπής καθώς και νέοι και νέες της πόλεως του Λαγκαδά.

Σε όλους όσους προσήλθαν για να ευχηθούν τα Έτη Πολλά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, του ευχαρίστησε με θερμούς  λόγους για την αθρόα και γεμάτη αγάπη επίσκεψη τους  και τους προσέφερε το καθιερωμένο κέρασμα.