(Φωτογρ. Υλικό) Επίσκεψη του πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακατσανέων - Λαγκαδά εις την Ιερά Μητρόπολη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακατσανέων της περιοχής του Λαγκαδά, επισκέφτηκε το πρωί Τρίτης 04 Φεβρουαρίου 2014 την Ιερά μας Μητρόπολη και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.

Τα μέλη του συλλόγου έγιναν δεκτά με ιδιαίτερη χαρά από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας στα γραφεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την ουσιαστική ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής της περιοχής μας και την προβολή της πλούσιας παράδοσης που υπάρχει.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις των μελών του Συλλόγου και εξέφρασε την συμπάθεια και την έμπρακτη στήριξή του καθώς και την πρόθεση του για συνεχή βοήθεια την οποία θα παρέχει σε κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.

Επίσης αποφασίστηκε η δημιουργία εκπομπής μέσα από την συχνότητα του ραδιοφώνου της Ιεράς μας Μητροπόλεως «Ὁρθόδοξη Παρουσία 106,8» με σκοπό την διατήρηση της λαϊκής μας παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παραδόσεις του τόπου μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας