Επίσκεψη ομάδας εθελοντών ιατρών της οργανώσεως Οι Γιατροί του κόσμου

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Με ιδιαίτερη χαρά έγιναν δεκτοί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως το πρωί της 18ης Μαρτίου 2014, ομάδα εθελοντών ιατρών της οργανώσεως «Οι Γιατροί του κόσμου, η οποία στα πλαίσια του πρότυπου προγράμματος ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους», το οποίο υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, είχε την ευκαιρία να παρέχει δωρεάν ιατρικό-προληπτικό έλεγχο και εμβολιασμό προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας.

Η ομάδα εθελοντών ιατρών είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας το πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους», καθώς επίσης και να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων, που πραγματοποιήθηκαν εις την αίθουσα του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Λαγκαδά, προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας, σε όλη την περιοχή της πόλεως του Λαγκαδά.

Ο Μητροπολίτης μας, από την πλευρά του, τους συνεχάρη για αυτήν την αξιόλογη πρωτοβουλία και τους ευχαρίστησε θερμά που επεσκέφθησαν την επαρχία μας, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες των δοκιμαζομένων αδελφών μας παραμένοντες πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.