(Δελτίο Τύπου) Χριστουγεννιάτικες εορτές των κατηχητικών σχολείων του Λαγκαδά

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Μέσα σε εορταστικό κλίμα των ημερών που διανύουμε, πραγματοποιήθηκαν το διήμερο του Σαββατοκύριακου 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014, οι Χριστουγεννιάτικες εορτές όλων των βαθμίδων των κατηχητικών σχολείων του Λαγκαδά.

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 του μηνός Δεκεμβρίου 2014, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Κιβωτός Σωτηρίας Αγία Κυράννα», η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια των εορτίων Εκδηλώσεων, οι οποίες μας εισήγαγαν ακόμα περισσότερο στις Άγιες αυτές ημέρες που διανύουμε, ακούσθηκαν ύμνοι, τραγούδια, ποιήματα, θεατρικά σκετς καθώς και διάφορα άλλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, τα οποία  τα παρουσίασαν τα παιδιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο γεμάτα από πολλή μεράκι και αγάπη, πάντοτε με την συνδρομή, την βοήθεια και επίβλεψη των κατηχητών και των κατηχητριών τους.

Οι  όμορφες αυτές Εκδηλώσεις έκλεισαν με σύντομο χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου,  οποίος αφού συνεχάρη όλους όσους εκοπίασαν για τις καθ’όλα άρτιες αυτές διοργανώσεις, ευχήθηκε προς όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Δύναμη ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Χριστός γεννιέται συνεχώς στις καρδιές μας αρκεί εμείς να είμαστε καθαροί, να μην παρασυρόμαστε από την αμαρτία, να βγάλουμε τον εγωισμό από την ζωή μας και να ενδυθούμε όλοι την ταπείνωση που είναι η στολή της Θεότητος. Αν η καρδιά μας είναι καθαρή τότε θα καταλάβουμε ότι το άστρο της Βηθλεέμ ποτέ δεν θα σβήσει και πάντοτε θα μας δείχνει τον δρόμο που οδηγεί στην Επουράνιο Βασιλεία του Κυρίου.

Στο πέρας κάθε εκδηλώσεως μοιράσθηκαν προς όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες αναμνηστικά δώρα τα οποία επιμελήθηκαν τα ίδια τα παιδιά για τα παιδιά, καθώς και παραδοσιακά κεράσματα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας