(Δελτίο Τύπου) Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων του Ι.Μ. Ναού της Αγ. Παρασκευής - Λαγκαδά

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19 του μηνός Δεκεμβρίου 2015, εις την κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», η Χριστουγεννιάτικη εορτή όλων των βαθμίδων των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια της εορτής, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών που διανύουμε, ακούσθηκαν από τις λιλιπούτιες φωνές των παιδιών, Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι και τραγούδια, ποιήματα καθώς και διάφορα επίκαιρα δρώμενα, τα οποία και συγκίνησαν όλους τους παρισταμένους, μεταξύ των οποίων το παρών έδωσαν ο Βουλευτής των Αν.Ελλ. κ. Γεώργιος Λαζαρίδης και ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, με το περιεχόμενο τους και την θαυμάσια απόδοση.

Η όμορφη αυτή Εκδήλωση έκλεισε με τον σύντομο χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, οποίος αφού συνεχάρη όλους όσους εκοπίασαν για την άρτια διοργάνωση της όμορφης Χριστουγεννιάτικης εορτής, τους διοργανωτές και τα παιδιά που αποτελούν το καύχημα και την ελπίδα του τόπου τα οποία με ξεχωριστή μοναδικότητα μετάδωσαν τα εόρτια μηνύματα των ημερών, ευχήθηκε προς όλους τους παριστάμενους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Δύναμη, τονίζοντας ότι ο Χριστός γεννιέται καθημερινά μέσα στην καρδιά και την ψυχής μας, αρκεί εμείς να είμαστε καθαροί και να μην παρασυρόμαστε από τα πάθη και την αμαρτία. Η εποχή που ζούμε, όπως και κάθε περίοδο, έχει τις δικές της δυσκολίες και προβληματισμούς. Θα πρέπει το μεγάλο αυτό μήνυμα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, να εντρυφήσει στις καρδιές μας με περισσή αγάπη προς τον συνάνθρωπο αλλά και μεταξύ μας.

Στο πέρας αυτής της όμορφης εκδήλωσης μοιράσθηκαν προς όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες αναμνηστικά δώρα καθώς και παραδοσιακό κέρασμα.