(Δελτίο Τύπου) Χριστουγεννιάτικη Εορτή των κατηχητικών σχολείων του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Λαγκαδά

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο του Σαββατοκύριακου 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, οι Χριστουγεννιάτικες εορτές όλων των βαθμίδων των κατηχητικών σχολείων του Λαγκαδά.

Το απόγευμα του Σαββάτου 19 του μηνός Δεκεμβρίου 2015, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Κιβωτός Σωτηρίας Αγία Κυράννα», η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά.

Κατά την διάρκεια και των δύο εορτών, τα παιδιά παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και τις λιλιπούτιες φωνές τους Χριστουγεννιάτικους Βυζαντινούς ύμνους και τραγούδια, ποιήματα, διάφορα επίκαιρα δρώμενα καθώς και θεατρικά σκετς, τα οποία και συγκίνησαν όλους τους παρισταμένους, οι οποίοι και κατέκλισαν και τις δύο αίθουσες, εισάγοντας μας όλους στο βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων.

Οι όμορφες αυτές εκδηλώσεις έκλεισαν με σύντομο χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, οποίος αφού ομίλησε επικαίρος, συνεχάρη όσους εκοπίασαν για τις καθ’όλα άρτιες αυτές διοργανώσεις, ενώ παράλληλα ευχήθηκε προς όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Δύναμη ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Στο πέρας κάθε εκδηλώσεως μοιράσθηκαν προς όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες αναμνηστικά δώρα τα οποία επιμελήθηκαν τα ίδια τα παιδιά για τα παιδιά, καθώς και παραδοσιακά κεράσματα.