(Δελτίο Τύπου) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού - Προφήτη

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Την 13η του τρέχοντος μηνός Μαρτίου ε.έ., την λεγομένη και Κυριακή της Τυρινής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Όρθρου και ετέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, εις τον πάνσεπτον ενοριακό Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού, της περιοχής του Προφήτη.

Κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις την οποία παρέστησαν ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Αδαμάντιος Λιαμάς, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως του Δήμου Βόλβης και της Τοπικής Κοινότητος του Προφήτη, ανεγνώσθη ο Κατηχητήριος Λόγος επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιωάννης, ευχήθηκε προς όλους, να έχουν έναν καλό πνευματικό αγώνα και μέσα από δύναμη της προσευχής και της νηστείας, της αληθινής μετάνοιας και κυρίως της ανεξικακίας να διανύσουν αυτή την περίοδο, ζητώντας παράλληλα μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, την συγχώρεση και έλεος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.