(Δελτίο Τύπου) Αλλαγή του Διοικητού της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας - Ασσήρου

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Με κάθε επισημότητα και συμφώνος του ισχύοντος στρατιωτικού πρωτοκόλλου πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου ε.έ., η αλλαγή του Διοικητού της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Προκοπίδη Θωμά» στην περιοχή της Ασσήρου.

Την εκδήλωση παραδόσεως – παραλαβής της νέας Διοικήσεως ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ενώ κατά την διάρκεια αυτής παρέστησαν ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητής της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Υποστράτηγος Δημήτριος Γλύνης, αντιπροσωπείες όλων των Σωμάτων του Ελληνικού Στρατού, οι Διοικητές των Μονάδων, σύσσωμο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του στρατοπέδου, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης μας, ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα Διοικητή Ταξίαρχο Μιλτιάδη Παπαγιανούλη, όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή Κούκο Δημήτριο, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους.