(Δελτίο Τύπου) Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη Ιερά Μνήμη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Κάντε κλικ εδώ για video και φωτογραφίες από το WebTV

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα τελέσθηκε το απόγευμα της 24ης του Μηνός Μαρτίου ε.έ., εις τον Ιερό Ναό Παναγίας Παρθένου και των Αγίων Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου Περιβολακίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη Εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.

Κατά την διάρκεια του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού, παρέστησαν πολλοί Ιερείς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο Βουλευτής των Αν. Ελλ. κ. Γεώργιος Λαζαρίδης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Περιβολακίου κ. Ζάρβαλης Αθανάσιος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως καθώς και πολύς κόσμος.

Στην ομιλία του προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε εκτενώς στην ανατέλλουσα μεγάλη εορτή της Ορθοδόξου Πίστεως καθώς και στο πρόσωπο της Παναγίας, της οποίας η Σκέπη πρέπει να είναι το καταφύγιο του καθενός. Αύριο το πρωί 25η Μαρτίου, θα τελεσθεί η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η Επίσημος Δοξολογία επί τη απελευθέρωση εκ Οθωμανικού Ζυγού το 1821, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής, προεξάρχοντος του επιχώριου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.