Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιμόρφωσης κληρικών και στελεχών της Ι. Μ. Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

Έναρξη
Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιμόρφωσης
κληρικών και στελεχών
της Ι. Μ. Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης
με θέμα «Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας
προς τον λοιπόν Χριστιανικόν κόσμον»


Ανακοινώνεται η έναρξη του δεύτερου κύκλου μαθημάτων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιμόρφωσης κληρικών και στελεχών της Ι. Μ. Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Θεολογική Σχολή Α.Π.Θ., καθώς και με τη Διεθνή Ακαδημία Θεολογικών και Φιλοσοφικών Σπουδών «Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος», που εδρεύει στην Ι. Μ. Αγ. Τριάδος Πέντε Βρύσεων Λαγκαδά, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Ι. Μητροπόλεως για παροχή υψηλού επιπέδου επιμόρφωσης στους κληρικούς και στα λαϊκά στελέχη της Εκκλησίας. Προς αυτόν τον σκοπό υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα τα οποία θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης Επιμόρφωσης».

Σε αυτή τη σειρά των τελευταίων πέντε μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν θα αναπτυχθεί η τέταρτη και τελευταία ενότητα, με θέμα: Ενότητα και διάσπαση του Χριστιανικού κόσμου τον 20ο αιώνα.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες: Τρίτη 5/09, Τρίτη 12/09, Τρίτη 19/09, Πέμπτη 21/09 και Τρίτη 26/09 και ώρες 17:00-20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
"ΚΙΒΩΤΟΣ" του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Λαγκαδά, με πρώτο εισηγητή τον καθηγητή Πατρολογίας της Θεολογικής Σχολής του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ. κ. Χρήστο Αραμπατζή.

Οι συμμετέχοντες στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα λαμβάνουν Βεβαίωση Πιστοποίησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας