�?? (Ανακοίνωση) Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος «Η αισθητική της λατρείας», Σύναξη Ιεροψαλτών και Εκκλησιαστικών Συμβουλίων - ΝΕΑ - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

(Ανακοίνωση) Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος «Η αισθητική της λατρείας», Σύναξη Ιεροψαλτών και Εκκλησιαστικών Συμβουλίων

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινώνονται τα κάτωθι:

• Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 18:00 θα τελεσθεί εις την κεντρική αίθουσα του Πολυδυνάμου Πνευματικού Κέντρου «Αγία Κυράννα» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 25, Λαγκαδάς), η έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η αισθητική της λατρείας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.), μέσα στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας – Ανάπτυξη Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων» (MIS 5073422), που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.   

• Tο Σάββατο, 14 Ιανουαριού 2023, και ώρα 18:00 θα τελεσθεί εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά, ο Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Σύναξη Ιεροψαλτών της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.
 
• Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 εις την κεντρική αίθουσα του Πολυδυνάμου Πνευματικού Κέντρου «Αγία Κυράννα» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 25, Λαγκαδάς) θα πραγματοποιηθεί η Σύναξη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των ενοριών της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, εις την οποία θα γίνουν και οι επιδόσεις των διοριστηρίων γραμμάτων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας

Audemars Piguet Replica Bell & Ross Replica Watches Blancpain Replica Franck Muller Replica omega replica