(Δελτίο Τύπου) Η δεύτερη αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας της Ι. Μητροπόλεως Λαγκαδά προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.


Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κατόπιν της πρώτης, άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας με τρόφιμα μακράς διάρκειας, νερά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, πραγματοποίησε την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου ε.έ., και δεύτερη αποστολή προς τους πλημμυροπαθείς της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.
Όλα τα είδη συγκεντρώθηκαν από το σύνολο των ενοριών της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως εις την κεντρική αίθουσα του Ι.Μ.Ν. Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά και εν συνεχεία φροντίδα και μέριμνα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Πλάτωνος, προωθήθηκαν στις πληγείσες περιοχές.    
Για ακόμα μία φορά η Ιερά μας Μητρόπολη και ο Σεβασμιώτατος προσωπικά, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους ενορίτες καθώς και τους Εφημερίους των Ι. Ναών, για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα αυτό και την εθελοντική βοήθεια που παρείχαν προς τους πλημμυροπαθείς, ευχόμενος παράλληλα γρήγορη αποκατάσταση στις πληγείσες περιοχές.