Αγγέλτηριον εκδημίας Αρχιμ. π. Ιωσήφ Αλεξάνδρου


     Η Ιερά Μητρόπολις Λαγκαδά, Λητής και Ρεντινής, μετά θλίψεως, αγγέλλει την εις Κύριον εκδημίαν του πολιού Γέροντος και Κτήτορος του Ιερού Ησυχαστηρίου των Αγίων Αρχαγγέλων  Βασιλουδίου, Αρχιμανδρίτου Ιωσήφ Αλεξάνδρου.

     Ο μακαριστός Γέροντας διετέλεσε Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο 1974-1975, εχρημάτισε Ιεροκήρυξ των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης και Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες την Εκκλησιαστική εκπαίδευση διατελώντας Σχολάρχης στην Αθωνιάδα Σχολή, καθώς επίσης και στο Εκκλησιαστικό Σχολείο της Καρβάλης και της Ξάνθης. 

     Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί την 27η του τρέχοντος μηνός και ώρα 4:00 εις το Καθολικό του Ιερού Ησυχαστηρίου των Αγίων Αρχαγγέλων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος.

     Παρακαλούμεν όπως εύχεσθε δια την ανάπαυσιν της μακαρίας ψυχής του αναλώσαντος εαυτόν εις την διακονίαν της Εκκλησίας και της Εκπαιδεύσεως κεκοιμημένου αδελφού Αρχιμανδρίτου Ιωσήφ μετά των Αγίων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας