(Ανακοίνωση) Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής αυτής σελίδας και όλων των σελίδων που συνδέονται με δεσμούς (links) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2121/1993, αντίστοιχων οδηγιών και αποφάσεων της ΕΕ και κανόνων Διεθνούς Δικαίου.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου ε.έ., και ώρα 10:00, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων θα τελέσει Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του πολύνεκρου τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών και παράλληλα θα ευχηθεί υπέρ υγείας των τραυματιών και των πενθούντων οικογενειών των θυμάτων.
Παράλληλα και σύμφωνα με το σχετικό Εγκύκλιο Σημείωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος, την ίδια ώρα σε όλους τους Ιερού Ναούς της καθ΄ημάς Μητροπόλεως, θα ακουσθούν 57 κωδωνοκρουσίες αναλογικώς προς των αριθμό των θυμάτων, εις ένδειξίν τιμής και σεβασμού αυτών.