(Δελτίο Τύπου) Κοπή της Βασιλόπιτας στον ΟΤΕ Λαγκαδά

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης ετέλεσε αγιασμό και ευλόγησε την κοπή της Βασιλόπιτας στον ΟΤΕ-Λαγκαδά, παρουσίᾳ του Διευθυντού καθώς επίσης και του Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά μαζί με όλους τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ιωάννης στην ομιλία του τόνισε πως, όταν στη ζωή μας πορευόμαστε με την ευλογία του Θεού και με τη σταθερότητα της πίστεως, τότε δεν υπάρχει κατι που να είναι αδύνατο και ακατόρθωτο.

Στη συνέχεια της ομιλίας του ευχήθηκε μέσα από τη διευκόλυνση της επικοινωνίας των προσώπων και των ανθρώπων να συνειδητοποιήσουμε και να έχουμε και εμείς την ευκαιρία της κοινωνίας των προσώπων σε επίπεδο αγαπητικής προσεγγίσεως και κατανοήσεως αλλήλων. Τόνισε δε μεταξύ άλλων οτί το 2012, έτσι όπως μας τό ανήγγειλαν, ειναί μια χρονιά δύσκολη και πολύπλοκη και ευχήθηκε η χάρις του Θεού να χαρίση σε όλους δύναμη και υγεία.

Κλείνοντας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους στόχους και στις επιδιώξεις τους και σταθερότητα στις εργασιακές τους ισορροπίες και τονίζοντας ότι όταν κανείς έχει μέσα του το ανεξάντλητο κεφάλαιο της πίστεως μπορεί να έχει δύναμη και να πορεύεται.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας